2020
Az internet veszélyei

A helyi könyvtár szervezésében az Internet Fiesta programsorozat kapcsán Györffy-Kiss Gergely (alias John Cure) tartott hasznos és interaktív előadást iskolásaink számára.

John Cure amellett, hogy elismert szerző, regényíró, kriminálpszichológiai és támadáselhárítási szaktanácsadó is.

Az előadó mindvégig lekötötte a tanulók figyelmét érdekes, személyes tapasztalatokkal tűzdelt beszámolójával, melyben az internet veszélyeire, a helyes és tudatos webhasználatra hívta fel figyelmüket. Számos új információt tudhattak meg adatvédelmi beállításokkal, Facebook- és TikTok-használattal kapcsolatban, de a virtuális életen kívül a mindennapokkal kapcsolatos hasznos tanácsokkal is ellátta őket saját testi biztonságuk érdekében.

Összességében jól alkalmazható és hasznosítható információkhoz juthattunk, melyért köszönetet mondunk az előadónak és a szervezőknek.

 

 

Biri, 2023.03.27.                                                                                                    Balla Viola

                                                                                                                                   tanító

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+