2020 Prosuli
Eiffel Műhelyház – az Opera új művészeti központja

1884–86-ban épült fel a magyar vasúttörténet európai viszonylatban is párját ritkító legnagyobb csarnokrendszere, az Északi Járműjavító, amely több éven át tartó átalakítást és felújítást követően 2020-tól a Magyar Állami Operaház új logisztikai és művészeti központjának ad otthont.

2022.03.04-én Lázár Ervin program keretében 8. osztályunk, lehetőséget kapott eljutni a Magyar Állami Operaházba, ahol az Operakoktél című előadást tekinthettük meg.

Az előadás két operából állt. Az első darab Mozart A színigazgató című előadása volt, ezt követően pedig Menotti A telefon című darabját nézhettük meg.

Mindkét előadás nagyon jó hangulatú, vidám és látványos volt, a színes és kreatív jelmezek kifejezetten szórakoztatóbbá tették az előadást.

Összeségében egy tartalmas programban volt részünk. Nagyon örülünk, hogy eljuthattunk Budapestre és részt vehettünk az előadáson. Emlékezetes élménnyel tértünk haza.

 

Kondor Ádám

8. osztályos tanuló

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+