2020
Farsang és Valentin nap

Február 14-én ismét jelmezesek tarka forgataga vette birtokba Művelődési Házunkat, 13 órakor rajtolt ugyanis az idei farsangi mulatságunk. Miután a vidám gyereksereg és ez érdeklődő szülők, nagyszülők elfoglalták helyüket, elkezdődhetett a maszkabál első nagy eseménye, az osztályok táncos műsora. Minden csapat nagyon lelkiismeretesen készült a megmérettetésre, mely a produkciók színvonalán és a nézők mosollyal teli arcán meg is mutatkozott. Hatalmas tapssal jutalmazott mindenkit a jókedvű közön

 

A következő műsorszám az egyéni jelmezesek felvonulása volt. Sorban jöttek a színpadra leleményes öltözékbe bújt diákjaink. Nagyon ötletes maskarákat láthattunk: többek között hercegnő, boszorkány, focista, kommandós, indián és varázsló bűvölt el mindenkit.

Az izgatott várakozás ideje alatt Páll Vivien tanárnő mozgatta meg a vállalkozó kedvű lurkók fejét és testét egyaránt. Elsőként a „Tüdőfoci” játék résztvevőinek kellett pingpong labdát fújással a kapuba juttatni, majd a „Mozgásos scrabble” során a legtöbb szót kirakó csapat győzedelmeskedett. A kellemesen fárasztó feladatok alatt megéhezett gyerekek és lelkes kis szurkolóik farsangi fánkot fogyasztottak, önfeledten mulatoztak és bohóccal fotózkodhattak.

Végre elérkezett az eredményhirdetés ideje! Rengeteg ötletes jelmezt láthatott a zsűri, ez meg is nehezítette a dolgukat a végső döntésben.

A csoportos produkciók eredménye:

  1. helyezett: 1. osztály csapata
  2. helyezett: 2. osztály csapata
  3. helyezett: 6. osztály csapata

Az egyéni jelmezverseny eredménye:

  1. helyezett: Banu Dávid 2.o. (Harry Potter)
  2. helyezett: Jordán Milán 3.o. (Öreg anyóka)
  3. helyezett: Lakatos Kristóf 4.o. (Kalóz)

 

A mulatságot tombolasorsolás zárta, melyen rengeteg apró ajándék talált gazdára, reméljük mindenkinek jutott kedvére a nyereményekből!

Ezen a vidám délutánon gyerek és felnőtt egyaránt pompásan szórakozott, mindenki nagyon jól érezte magát.

Szívből gratulálunk a győzteseknek, reméljük jövőre is találkozunk!

 

Balla Viola

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+