2020 Prosuli
Fenntarthatósági Témahét díjátadó

A 2024. évi Fenntarthatósági Témahét Kárpát-medencei programsorozata kapcsán Budapesten került megrendezésre a Széchenyi-hegy tetején található Normafa Rendezvényházban az AlmaZöld díjátadó.

A több témában meghirdetett pályázaton 1800 iskola, 400 000 tanulója részéről 1788 pályamunka került benyújtásra különböző korcsoportokban. Tanulóink közül sokan részt vettek a meghirdetett pályázatokon.

A „Ne dőlj be!” rajzpályázat a tudatos fogyasztás lényegére, a tudatos vásárlói döntések fontosságára, különös tekintettel az internetes vásárlásra összpontosult, melynek célja a tudatos vásárlói magatartás segítése, a megfelelő értékítélet és kritikus szemléletmód kialakulása mind a termékek minőségét, mind az eladó tisztességes kereskedelmi magatartását illetően. További célja volt, hogy mérsékelje a túlfogyasztás és a felesleges költekezés veszélyét, valamint felhívja a figyelmet az internetes vásárlás veszélyeire. A pályázaton a diákok az ezekre vonatkozó meglátásaikat, gondolataikat figyelemfelkeltő plakáton mutathatták be.

Iskolánk diákjai közül Sebők Lejla, turizmus-vendéglátás ágazaton tanuló pályamunkája I. helyezett lett, Kelemen György, építőipar ágazaton tanuló diákunk pályamunkája pedig III. helyezést ért el.

Ezúton is gratulálunk kiemelkedő eredményükhöz!

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+