2020 Prosuli
Fenntarthatósági Témahét

A Fenntarthatósági Témahét keretén belül iskolánk tanulói április 22-én plakátokat készítettek a Föld Napja alkalmából, melyek bemutatásra kerültek diáktársaik és oktatóik számára.

Az iskola 25 tanulója és kísérő tanárai április 23-án a „Debrecen-természetesen-vezetett belvárosi sétán” vehettek részt, ahol megismerhették a helytörténeti érdekességeket, Debrecen botanikai és természettudományos örökségéről kaphattak ízelítőt, valamint arról, hogy a város milyen zöld megoldásokat kínál a környezettudatosság és a fenntarthatóság jegyében.

Április 24-én tanulóink közül többen is előadást tartottak a vízszennyezésről, a szelektív hulladékgyűjtésről, valamint a környezettudatosságról.

Szintén ezen a napon megtekintettük Áder János volt köztársasági elnök tanóráját a Fenntarthatósági Témahét jegyében.

Április 25-én mintegy 200 fővel, felső tagozatos, gimnazista, szakképzős tanulók és önkéntesek egyaránt közösen tettünk azért, hogy megtisztítsuk környezetünket, csatlakozva a TeSzedd szemétgyűjtési akcióhoz. Aktív részvételükkel 17 zsák szemetet gyűjtöttünk össze.

A Fenntarthatósági Témahét során mindenki szívesen és felelősségteljesen végezte a feladatokat, melynek köszönhetően egy igen színes és változatos programsorozatot tudhatunk magunk mögött.

Köszönjük ezúton is minden résztvevő munkáját!

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+