2020 Prosuli
Gimnáziumi ballagás

2022. április 29-én a Dankó Pista Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium – KATICA Bölcsőde dolgozói és végzős diákjai életében az egyik legfontosabb tanévi eseményre került sor, a ballagásra.

Idén rendhagyó módon Tarpán került megrendezésre a végzősök búcsúztatása. Külön öröm volt ez mindenki számára, hiszen két évnyi kényszerszünet után végre újra sor kerülhetett a hagyományos tanévzáró ünnepségre, ahol az érettségire készülő diákokat tanáraik, szüleik mellett Szécsi Szabolcs Tarpa község polgármestere, Dr. Kozák Krisztián a község jegyzője és a Tarpai sportegyesület elnöke indították középiskolai életük utolsó útjára.

Almási Katalin igazgató életre szóló iránymutatásokkal engedte útra az iskolától és kollégiumtól búcsúzó fiatalokat. Hálás köszönet illeti a végzősök osztályfőnökét és a pedagógusokat, az elmúlt évek nevelő-oktató munkájáért.

Az ünnepség végén az iskola udvarán diákok, tanárok és szüleik kötetlen beszélgetéssel és egy közös ebéd elfogyasztásával hangolódtak rá a rájuk váró megmérettetésre.

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+