2020 Prosuli
Gyermekszínház

Nincs jobb és élvezetesebb eszköz, mint a jó gyermekszínházi előadás. A színház valódi átformáló, mély közösségi élmény. A „tegyünk úgy, mintha igaz lenne” pillanatok összekapcsolják a gyerekkort és a teátrumot. Itt valósággá válhatnak az elképzelt szereplők, a kitalált történetek és az elképzelt jövő.

November 14-én, egy borongós délutánon, napsütést varázsolva a hétköznapokba, az óvodásokkal és 1-6. osztályos tanulóinkkal ellátogattunk a Nyírbátori Kulturális Központba, hogy megtekintsük 4 előadásra szóló mesebérletünk 2. darabját, a Süsü, a sárkány című zenés mesejátékot. A műsort a Fogi Gyermekszínház 5 fős színészcsapata adta elő.

A televízióból jól ismert sárkány, a jóságos Süsü életre kelt a színpadon, hogy barátjával, a királyfival járja végig kalandos útját. „Útitársuk” a sok népszerű sláger és a gyerekek szüntelen nevetése volt.

A műsor után megtekintettük a programhoz kapcsolódó Életre kelt mesehősök – Süsü és barátai című kiállítást, ahol a gyerkőcök közelről is szemügyre vehették a helyszíneket és magát a főszereplőt, akinek bájos alakja vajszívével és kétbalkezességével elbűvölt kicsiket és nagyokat egyaránt.

Köszönjük fenntartónknak és a kedves szülőknek, hogy gyermekeink gazdag kulturális programhoz juthattak!

 

Balla Viola

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+