2020 Prosuli
Honvéd Kadét Nap

2022. november 23-án intézményünk birisi és tarpai kadétjai számára egésznapos honvédelmi versenyt tartott iskolánk. A rendezvényen a kadétok ügyességükről, gyakorlati és elméleti tudásukról adtak számot.

Az ötfős rajok évfolyamonként alakultak az egyenlő erőviszonyok eloszlása érdekében fiú-lány vegyes összetételben. A rajok a verseny állomásait a rajvezetővel élükön önállóan teljesítették. Az akadálypályán a gyorsaság mellett az összetartás, az erőnlét és a pontosság is számított.

A verseny egyik újdonsága az elsősegély állomáspont volt, ahol az eddig elsajátított elméleti tananyagot szituációs feladatok formájában a gyakorlatban is feldolgozhatták. Nagy kihívást jelentettek a kadétoknak a versenyen szintén az első alkalommal előforduló elméleti feladatok is.

A versenyen az első három helyezett rajt kupával és éremmel, valamint társaik elismerésével díjaztuk.

A kadétok versenyét követően az akadálypályát a szurkoló diákok is kipróbálhatták, ízelítőt kapva a honvéd kadét program nyújtotta lehetőségekről.

A honvédelmi napot jó hangulatban közös ebéddel zártuk. A győztesek a tavaszi fordulóig őrizhetik címüket, amikor újabb verseny keretében lehetőség lesz a kihívásukra.

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+