2020
ICDL Kihívás!

https://njszt.hu/hu/webform/icdl-kihivas

Tedd próbára digitális kompetenciáidat és nyerj értékes ajándékokat!   

A kihívás időtartama: 2022.09.15-2022.12.31. 

  

Itt a lehetőség, hogy megmutasd, mennyire jók az alapvető digitális kompetenciáid! Nyerj értékes ajándékokat és igazold tudásod egy nemzetközileg elismert és elfogadott ICDL tanúsítvánnyal!  

Nyerési esély + alapvető tudás! A 2022. szeptember 15-től induló ICDL Kihívás! játékunkban minden regisztrált versenyző esélyes, hogy értékes tárgyi nyereményekhez jusson, ha négy ICDL modulból sikeresen levizsgázik 2022. december 31-ig!  

A főnyeremény egy XBOX SERIES X 1TB konzol! Okosórát, gaming headsetet, ajándékutalványt is nyerhetsz!  

Nemcsak a diák, de akár a tanára is nyerhet! Számukra is számos díjat ajánlunk fel, összesen közel félmillió forint értékben. 

 

Részvételi szabályzat vizsgázók részére: 

A nyereményjátékban minden természetes személy részt vehet (a Neumann Társaság munkatársa és rokonaik kivételével), aki 2022. szeptember 15. és december 31. között ICDL regisztrációt vásárol egy ICDL vizsgaközpontban és összesen 4 sikeres ICDL modulvizsgát tesz, valamint jelzi részvételi szándékát a lap alján található űrlapon. 

A sikeres vizsgák között 2 alapmodul kell legyen (Online alapismeretek, Számítógépes alapismeretek, valamint 2 szabadon válaszható.) A választható modulok követelményei (Syllabus) és listája itt érhető el.  
A 4 sikeres ICDL modulvizsga letételével a vizsgázó nemzetközileg érvényes és használható ICDL BASE tanúsítványt kap.  

A vizsgákra felkészítő tanfolyam vagy tréning teljesítése nem követelménye a nyereményjátékban való részvételnek. Amennyiben a résztvevő úgy véli, rendelkezik az adott modulvizsgához szükséges digitális kompetenciákkal, a regisztrációs díj befizetése és egy tetszőleges, elérhető vizsgaközpont kiválasztása után tanfolyam vagy tréning nélkül is tehet vizsgákat. Minden résztvevőnek javasolt ugyanakkor elolvasni a Sophia automatikus vizsgarendszer használatáról szóló tájékoztatót és legalább 1 ingyenes demo vizsgát tenni a Sophia automatikus vizsgarendszerben, amelyben a legtöbb modulvizsga zajlik. (További információ a Sophia rendszerről és a demo vizsgáról.)  

Sikertelen modulvizsga esetén a résztvevő újra próbálkozhat, amíg sikeres vizsgát tesz az adott modulból. A sikertelen vizsgák száma nem befolyásolja a sorsoláson való részvételt. Mindenki, aki a Kihívás időtartama alatt eleget tesz a 4 sikeres vizsga feltételének, részt vesz a sorsolásban, függetlenül attól hány sikertelen vizsgája volt közben. 

A felkészüléshez a honlapunkon is találhatóak tananyagok: https://njszt.hu/hu/ecdl/tananyagok.
Diákok számára javasoljuk, hogy első sorban saját iskolájukban érdeklődjenek az ECDL/ICDL tanfolyam/vizsgázás lehetőségeiről, amennyiben nincs ilyen lehetőség, akkor az alábbi vizsgaközpont keresővel van lehetőség olyan akkreditált ICDL vizsgaközpontot keresni, ami helyileg megfelel a résztvevő számára: https://njszt.hu/hu/ecdl/vkplist. 

Azon vizsgázók, akik 2022. szeptember 15. előtti regisztrációval rendelkeznek az ICDL rendszerben, valamint akik informatikai érettségi alapján kérelmeznek ICDL tanúsítványt nem vehetnek részt a nyereményjátékban. 

A nyertesek kisorsolása 2023. január 31-én, kedden történik az NJSZT ICDL Irodában.
A nyerteseket a regisztrációkor megadott e-mail címeiken értesítjük, a tárgynyeremények szintén az NJSZT ICDL Irodában (1054 Budapest, Báthory u. 16.) vehetőek majd át. Az ajándékkártyákat postán küldjük meg a nyertesek részére.  

A nyeremények:

1. hely (fődíj) 

XBOX SERIES X 1TB KONZOL 

299900 

2. hely 

Garmin Venu okosóra 

128900 

3. hely 

Thrustmaster gaming headset 

35900 

+ 5 további díjazott 

eMag ajándékkártya

15000/fő 

 

Jó felkészülést és sikeres Kihívást kívánunk!

JELENTKEZNI LEHET: https://njszt.hu/hu/webform/icdl-kihivas

 

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+