2020
Kirándulás Nyírbátorba

2019. május 28-án gyermeknapi ajándékként az alsó tagozatosok Nyírbátorba utaztak.

A választás azért esett erre a kisvárosra, mert közel van és érdekes programot lehetett szervezni. Ennek a korosztálynak még fontos a sok mozgás, a változatosság. Ez az alkalom ezt kellően biztosította, ugyanis a változatos helyszínekkel és programokkal nemcsak a mozgásigényüket, de az ismereteiket is fejleszthették. Első állomás a lovarda volt. ott vártak bennünket a trénerek, elmagyarázták hogyan kell a lovakhoz érni, hogyan szabad megsimogatni őket, mert különben megriadnak. Minden gyereknek mosolygott az arca a lovak szelídsége és puha tapintása után. Ezután a lovaglás következett. Mindenki, aki elég bátor volt hozzá, felülhetett egy ló hátára és felügyelet mellett körbe lovagolhatta az arénát. Meglepően ügyesek voltak, sok lovaglásra alkalmas gyerek jár a mi iskolánkba. Pihenésképp egy kis pónival ismerkedtek meg, aki alig volt nagyobb egy jól megtermett kutyánál.

A lovarda után következett a városnéző vonatozás. Bejártuk az egész várost, minden nevezetességet láttunk. jókedvűen, vidáman nézelődtünk, sokszor még énekeltünk is. A helyiek barátságosan integettek felénk.

Ebéd után gyors fagylaltozás és egy remek játszótéri lazítás következett. Sok élmény érte a résztvevőket, mert még napok multán is gyakran eszükbe jutott ez a nap.

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+