2020 Prosuli
Mikulás

„A tél, olyan évszak, mint a többi…”

A gyerekek szempontjából mégsem az, mert a téli táj és időjárás beindít a gyerekek érzéseiben (és a felnőttekében is) valami misztikumot egyfajta csodavárást. Az első ilyen csoda a Mikulás érkezése.

December 5-én a Faluházba várta Pancsi bohóc intézményünk legfiatalabb korosztályát: a bölcsiseket, óvodásokat és az alsó tagozatosokat. Fergeteges hangulatot varázsolt a zenés interaktív előadásával.

A Mikulás és téli dalok nagyrészét ismerték a gyerekek együtt énekeltek táncoltak és tapsoltak az előadóval, akinek nem mellesleg nagyon kellemes, szép hangja volt. Jó volt látni a csillogó gyermekszemeket, ahogy elhitték a Mikulás csodáját és átélték az ajándékozás örömét.

Mivel ezen a napon hó nem esett, a Mikulás még ezt a csodát is megadta a gyerekeknek, és hóágyú segítségével hóesést idézett elő ezen a délelőttön. Gyümölcsöt és bőséges mikuláscsomagot kapott a Mikulástól minden gyerek.

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+