2020
Mozilátogatás

A komor téli napokat megtörve januárban óvodásaink és 1-3. osztályos tanulóink mozilátogatáson vettek részt Nyíregyházán. Több gyerkőc először járt moziban, néhányuknak maga a NyírPlaza épülete is újdonságnak számított.

Nagy meglepetésükre a vetítés előtt 3D szemüveget kaptak, ez a csodálkozás a mese kezdetekor méginkább fokozódott, amikoris a szereplők szinte életre keltek. Elkezdődött egy vicces hadonászás, hogy elkapják a vászonról lerepülő méhecskét, elhárítsák a feléjük repülő tárgyakat, valamint megérintsék a valósághű főszereplőt.

Maga a műsor a Ferdinánd című mesefilm volt. Társaival ellentétben Ferdinánd nem akart küzdeni: nem arról álmodozott, hogy az arénába lépve legyőzi a torreádort. Hatalmas termete ellenére inkább a mezőn szeretett játszani és virágokat szagolgatni. Sok-sok fordulat után a történet természetesen nagyszerűen végződött, és népes csapatunk megkönnyebbülve hagyta el a filmszínházat.

A délután folyamán összekötve a kellemest a hasznossal, a gyerekek ismerkedtek a mozgólépcső használatával, valamint a városi közlekedés szabályaival.

Köszönjük ezt a tartalmas napot!

Biri, 2018. január 18.

 Balla Viola

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+