2020 Prosuli
Ne heverj parlagon!

Három 7. osztályos tanuló (Kanalas Natasa Flóra, Sarkadi Bence, Vajda Alexandra) részt vett a Ne heverj parlagon! elnevezésű környezetvédelmi versenyen, melyen ügyesen teljesítettek.

 A versenyen elért eredményükért értékes ajándékcsomagot kaptak, amely tartalmazott egy - egy belépőjegyet a Nyíregyházi Vadasparkba. Így április 12-én ellátogattunk az állatkertbe, ahol a gyermekek ismét megmutatták, hogy mennyire rátermettek.
A tanyasi részén voltunk, ahol az egyik kis kecske az éppen akkor született két kicsi gidáját próbálta védeni a többi nagy kecskétől, iskolánk tanulói ügyesen óvták a kicsiket, folyamatosan elhajtották a nagy kecskéket. Közben jeleztük az állatkert dolgozói felé, és az állatorvos kiérkezéséig a gyermekek vigyáztak a gidákra. Ezzel még a történetnek nincs vége, mert miután az állatorvos a kecske családot külön zárta egy újabb kecskénél indult meg az ellés. Természetesen annak is megvártuk az eredményét a diákok nagy örömére és megcsodálhattuk az ici-pici kis kecskegidát.
Nagyon tartalmas napot töltöttünk együtt és rengeteg pozitív élménnyel gazdagodtunk.
INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+