2020 Prosuli
Planet Budapest 2021.

2021. november 30-án, kedden tízórai után az iskolabusszal elindultunk Nyíregyházára, a vasútállomásra, ahonnan vonattal utaztunk Budapestig.

Megérkeztünk Budapestre, majd elmentünk a szálláshelyet elfoglalni, a Meininger szállodában. A szobák elfoglalása és egy rövid pihenő után a szálloda éttermében közösen elfogyasztottuk a vacsorát. Az étkezést követően rövid sétát tettünk a szálloda környékén. Ültünk villamoson, metrón, megnéztük a Szabadság hidat, és kellemesen elfáradva visszatértünk a szállodába. Egy kis beszélgetés után tisztálkodás, fürdés következett, majd mindannyian nyugovóra tértünk.

Másnap reggeli után elindultunk a kiállítást megtekinteni. Nagyon nagy volt a tömeg, sokan voltak már ott, sok iskolás gyerek is volt. Nagyon figyeltünk arra, hogy ne keveredjünk el a tömegben, de azért minél több helyszínre eljussunk. Különböző előadások, bemutatók, kiállítások voltak az expó területén, sőt még játékos feladatok is voltak. Élményekben gazdagon  és nagyon fáradtan érkeztünk haza.

Magunk és diáktársaink nevében is köszönjük ezt a 2 napot tanárainknak, szüleinknek!                          

                                                        Papp Noémi és Mezei Barbara

                                                               8.osztályos tanulók

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+