2020 Prosuli
Szegedi Látványszínház

A farsangi készülődés jegyében a Szegedi Látványszínház „Itt a farsang, áll a bál” című előadását tekinthették meg intézményünk óvodásai és alsó tagozatos tanulói.

A darabban Mirci cicát próbálta meggyőzni a szeleburdi sárkány a farsang fontosságáról, a játék és móka szerepéről. A macska sokáig hajthatatlan volt, úgy gondolta, nincs jobb dolog a világon, mint benn feküdni a jó meleg szobában a kandalló előtt, és semmit sem csinálni egész télen. Végül a gyerekek segítségével sikerült rávenni a maskarás mulatságra.

Az előadás során gyermekeink megtanították két új barátjuknak, hogyan kellene egészségesen táplálkozni, miért is fontos a rendszeres testmozgás, és környezetünk védelmét hogyan érhetjük el. Ezáltal ez a farsangi interaktív foglalkozás nemcsak élménydús volt, de valóban hasznos és a mindennapi életben alkalmazható tudást adott és elevenített fel.

Köszönjük a program megszervezését a Biri Községi Könyvtárnak!

 

Balla Viola

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+