2020 Prosuli
Telegdi Ágnes olvasótalálkozó

Telegdi Ágnes írónő a gyermekek és a természet nagy rajongója, ezért mese- és ismeretterjesztő könyveket ír gyermekeknek, főként állatokról. Hogy műveinek hangulatát bemutassa, a helyi könyvtár meghívására egy nem minde

Ezen a délelőttön játékosan ismerkedhettünk a természettel, az állatokkal, melyet a szerző által készített és kivetített fotók, illetve az általa elmondott történetek végtelenül színessé tettek. Átéléssel hallgattuk meséit a postaládába költözött cinkékről, a diót dobáló mókusról, és megismerhettük Danavidrát, a fiatal kis vidrát, akinek felcseperedése teljesen elvarázsolta a kis hallgatóközönséget. A gyerekek kifejezetten büszkék voltak magukra, ha egy-egy feltett kérdésre tudták a választ. Egy gyerkőc sem távozhatott üres kézzel, mindenki boldog tulajdonosa lett egy állatképes hűtőmágnesnek, melyet, ha otthonukban megpillantanak, talán eszükbe jut az írónő sok szép története és hasznos tanácsa.

Mindannyian lélekben, ismeretekben és élményekben gazdagon gondolhatunk erre a délelőttre.

Köszönjük a könyvtár dolgozóinak az író-olvasó találkozó megszervezését!

Balla Viola, tanító

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+