2020
Tenger gyümölcsei

A LIDL Magyarország egészséges életmódot népszerűsítő, iskolásoknak szóló pályázatára 11.A. osztályos tanulóink három alkotást készítettek el.

Az elkészített művek közül a legkisebb a tenger állatvilágát ábrázolja. Ezen kompozíción a felhasznált zöldségek és gyümölcsök különböző tengeri növényeket és felettük úszkáló halakat ábrázol. Bár ez a legkisebb, mégis a legbonyolultabb volt mindközül.

Elkészítése pontos és aprólékos munkát igényelt. A második kompozíció egy gyümölcs és zöldségkosár, melyeken főként az ősz gyümölcsei és zöldségei jelennek meg.

A harmadik alkotás a gyümölcsök különböző színeit mutatja be, amelyekből jól kiderül az is, hogy milyen változatos a természet.

Mind a három alkotásnak üzenete és fontos jelképe van. A hal pikkelyei a pénzt és a szerencsét közvetíti. A víz bársonyosságot ad, élethűvé teszi a dolgokat. A zöldség és gyümölcs a bőség jele.

 

Kérünk szavazz a képre való kattintással és lájkold a képet!

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+