2020 Prosuli
XXVII. Országos Ifjúsági Honismereti Akadémia

Iskolánk két tanulójával, Kanalas Natasával és Vajda Alexandrával augusztus 14-18. között részt vettünk XXVII. Országos Ifjúsági Honismereti Akadémián, mely Bonyhádon került megrendezésre.

Egy honismereti verseny keretein belül jutottak be az akadémiára, ahol még személyesen is tartottak egy előadást Biri település múltjáról, népszokásairól. A két lány méltóan képviselte iskolánkat és településünket, hiszen a záró értékelésen külön dicséretet kaptak az akadémia elnökétől.

A tartalmas hét bővelkedett programokban, az előadások mellett volt kirándulás, strandolás, táncolás és persze játékos tanulás is.

Ez a rendezvény Kárpát-medence legnagyobb helytörténeti találkozója, amelyre mintegy 100 résztvevő érkezett az ország minden részéről, de a határon túli közösségekből is. Nagyon jól éreztük magunkat, sok új ismeretet szereztünk és új baráti kapcsolatokat építettünk ki.

 

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+