2020
ZENE és VARÁZSLAT

A Lázár Ervin Program keretében egy interaktív foglalkozáson vettünk részt a második osztályos tanulókkal, melynek címe: ZENE és VARÁZSLAT - Lásd, amit hallok, érezd, amit látok!

A gyerekek megismerkedtek a francia kártyán lévő számok és jelek jelentésével, ezáltal rögzítették a hónapokat, évszakokat. Minden ismeretszerző beszélgetés között zenei ismeretüket fejlesztették rövid zongoraművek előadásával. Hallhattunk részleteket Vivaldi: Négy évszak című zeneműből is. Figyelmüket bűvészmutatványok bemutatásával tartották fenn az előadók, melyekbe bevonták a gyerekeket is nagy örömükre. Érzékeltettek különböző hangokat, így a gyerekek számára eddig ismeretlen hangtálat szólaltatták meg. A foglalkozás végén különböző hangszereket szólaltathattak meg a gyerekek különböző ritmusokban.

Sok ismerettel és élménnyel gazdagodva tértünk haza. Köszönjük!

Biri, 2021. november 26.                                                             Papp-Földesi Ernőné, a 2. osztály tanítónénije

 

 

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+