2020 Prosuli
Dobbantó program

Tisztelt Intézményvezető!

Kedves Diákok, Szülők!

Iskolánk, a Dankó Pista Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Szakgimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium - Katica Bölcsőde a 2020-2021-es tanévtől indította el a Dobbantó Programját.

Kiket várunk?

A Program szeretettel várja azokat a 16. életévüket betöltött fiatalokat, akiknek nem sikerült befejezni általános iskolai tanulmányait.

A hozzánk érkező diákok, fiatalok gyakran éltek meg nehézséget, sikertelenséget tanulási folyamataikban, ezért keresnek más lehetőséget, megoldást problémáikra. A Dankó rugalmas tanulási utakat kínál 17 éve rendületlenül.

Mi a lehetőség?

A program első éve alapvető ismeretek, készségek fejlesztését segíti: számolás, olvasás, szövegértés tájékozódás, önismeret területeken, valamint szakmai ismerkedő, pályaorientációs foglalkozások alkotják.

A Dobbantóban segítőtanárok közreműködésével minden tanuló egyéni, a saját képességeinek és terveinek megfelelő fejlesztést kap.  Az első évet, ezt követően a fiatalok Műhelyiskola keretei között részszakmai képesítést szerezhetnek építőipar, turizmus-vendéglátás, kereskedelem vagy mezőgazdaság ágazatokhoz tartozó területek valamelyikén.

Milyen végzettséget adunk?

A tanuló a szakmai ismeretek elsajátítása után államilag elismert alapfokú végzettséget és részszakmai képesítést tanúsító bizonyítványt szerezhet, ami legalább egy munkakör betöltésére képesít.

Hogyan segítünk?

Figyelembe vesszük minden esetben a fiatalok személyes és családi körülményeit, rugalmas munkarend kialakításával segítve és támogatva az esetleges alkalmi munkavállalás lehetőségét is.

A programban részt vevő tanulók ösztöndíjban részesülnek.

További információval állunk rendelkezésükre a info@dankop.hu email címen, (42) 263-137 vagy a +36 20 512 24 07-es telefonszámokon.

 

Érdeklődésüket várom szeretettel:

Almási Katalin

igazgató

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+