2020
Így is megtaníthatod!

TÁMOP-3.1.7-11/2-2011-0257

A TÁMOP -3.1.7 „Referencia intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című pályázaton iskolánk 2.999.999 Ft-ot nyert.

A referencia-intézmény egyedi, más intézmények számára is példaértékű, működésében koherens, befogadó, gyermekközpontú pedagógiai gyakorlattal, szervezeti innovációval rendelkező és ezt szolgáltatásaiban publikálni, valamint átadni képes közoktatási intézmény.

Intézményünk célja, hogy segítse a régió általános iskoláit, a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű tanulókkal foglalkozó intézményeket abban, hogy hogyan lehet motivációt felkelteni és azt milyen módon lehet fenntartani a tanulókban; hogyan lehet a lemorzsolódást csökkenteni. Példát szeretnénk mutatni pedagógiai módszereink tekintetében, kiemelten a komprehenzív iskola működési elvei, valamint a befogadó pedagógiai gyakorlat területen.

A következetes, befogadó attitűd előmozdítja azt a tanulást, mely tudást eredményez. Olyan tudást, mely gazdasági értéket képvisel attól a ponttól, hogy a valós életben felhasználhatóvá, alkalmazhatóvá válik.

Intézményünk 2011 januárjában MEGFELELT minősítéssel zárta a referencia intézmény-előminősítési eljárását. Ennek eredményeként vált lehetővé, hogy megkezdjük a felkészülést a referencia-intézményi szolgáltató szerepre.

Jó gyakorlataink a következők:

Erdei iskola

Óvoda – iskola átmenet

Kedves tábor

Merre mész? Quo vadis?

 

Jó gyakorlataink megtalálhatók az EDUCATIO - Szolgáltatói Kosár - Intézményi innováció - jó gyakorlatok listája menüpont alatt.

 

A felkészülés finanszírozásához 2011 augusztusában pályázatot nyújtottunk be.

 

A projekt azonosító száma:

TÁMOP-3.1.7-11/2-2011-0257

Projekt megnevezése:

„Így is megtaníthatod!”


Kedvezményezett:

Dankó Pista Egységes Óvoda – Bölcsőde, Általános Iskola, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium

 

A projekt az Európai Unió támogatásával,

az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

Projekt megvalósítás ideje:

2012. április 15. - 2012. december 15.

 

Elnyert támogatás összege:

2.999.999 Ft

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+