2020 Prosuli
Informatika érettségi ECDL bizonyítványt ér!

regisztrációs űrlap

Az oktatásért felelős miniszter és a Neumann Társaság között korábban létrejött megállapodás értelmében három évnél nem régebbi, emelt vagy középszintű informatikai érettségi vizsgán négyes vagy ötös érdemjegyet szerzők további vizsga nélkül, a mindenkori legkedvezményesebb regisztrációs díj befizetése ellenében igényelhetnek ECDL bizonyítványt

A mentesség az előre hozott érettségire, valamint az informatikai ismeretek ágazati szakmai érettségi vizsgatárgyból érettségizőkre is vonatkozik.

A Neumann Társaság ECDL bizonyítványt csak abban az esetben tud adni, ha az érettségi követelményei az aktuális ECDL tematika követelményeit lefedi.

Igénylés menete:

Töltse ki a lap alján található regisztrációs űrlapot és az űrlap segítségével töltse fel a szükséges dokumentumokat

Kérjük, hogy előrehozott érettségi esetén a regisztrációs lapon a bizonyítvány sorszáma helyére a törzslap kivonat számát tüntessék fel. Amennyiben már rendelkezik ECDL vizsgakártyával, kérjük, jelezze azt is a regisztrációs lapon.

A regisztrációs díj összege 9000 Ft. Amennyiben már rendelkezik vizsgakártyával, akkor a regisztrációs díj 9000 Ft helyett csak 1000 Ft.

  • A díjbekérőt a fenti dokumentumok beérkezését követően állítjuk ki.
  • Fizesse be a regisztrációs díjat. A  befizetést követően kérjük, küldje el az átutalás igazolását e-mailben.
  • Regisztrációs díjaink 2021. február 1-től megváltoztak!
  • 2021. február 1-től az e-bizonyítványát a befizetés igazolásának beérkezésétől számított pár napon belül e-mailben küldjük. (Kérjük, hogy a levélszemét/SPAM mappát is ellenőrizzék.)
  • A regisztrációt követően külön díj ellenében (4500 Ft) igényelhető keményfedeles bizonyítvány is az alábbi űrlap segítségével: form/kemenyfedeles-ecdl-bizonyitvany.

Figyelem! 2020. február 1-től az ECDL bizonyítványt elektronikus formában állítjuk ki. Külön díj ellenében igényelhető keményfedeles bizonyítvány is. 

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+