2020
Jubileumi évkönyv

2009-ben volt 5 éve, hogy intézményünk elkezdte működését Dankó Pista Szakiskola és Gimnázium néven. Az elmúlt esztendőket igyekeztünk felidézni évkönyvünkben.

Kedves Olvasó!

Szeretettel köszöntöm a fennállásának 5. évfordulóját ünneplő Dankó Pista Egységes Óvoda - Bölcsőde, Általános Iskola, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium első évkönyvének megjelenése alkalmából.

Évkönyvünkben szeretnénk az elmúlt 5 év legjelentősebb pillanatait, eseményeit, eredményeit megjeleníteni, természetesen a teljesség igénye nélkül. Az évfordulóra készülve jóleső érzéssel forgattuk a fényképalbumokat, beszámolókat, okleveleket, pályázatokat. Büszkeséggel töltött el bennünket az elmúlt évek sikereinek, eredményeinek látványa.

Köszönöm a diákok, a kollégáim, a szülők, valamint segítő barátaink áldozatos munkáját, hogy írásaikkal, emlékeik papírra vetésével megosztották velünk az elmúlt évek eseményeit. Köszönöm mindazoknak a munkáját, akik kiadványunkat összeállították, közreműködtek elkészítésében és kiadásában.

Szeretettel ajánljuk évkönyvünket minden egykori és mai diákunknak, tanárainknak, az iskola barátainak, és azoknak is, akik szeretnének betekintést nyerni intézményünk életébe, akik szeretnék tudni, miért is jó „dankósnak” lenni.

Almási Katalin
igazgató

 

A címlapra kattintva az évkönyv letölthető.

INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+