2020
Tanulással a jövőért!

A TÁMOP-3.3.10.B-12 kódszámú „Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása – „Tanulással a jövőért!” című pályázat keretében a Dankó Pista Egységes Óvoda - Bölcsőde, Általános Iskola, Szakképző Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola projektje támogatást nyert.

A támogatás összege: 40.000.000 Ft

A kivitelezés ideje: 2013. október 01. – 2015. április 30.

Kedvezményezett: Dankó Pista Egységes Óvoda - Bölcsőde, Általános Iskola, Szakképző Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola

Azonosító száma: TÁMOP-3.3.10.B-12-2013-0022

A Dankó Pista Egységes Óvoda – Bölcsőde, Általános Iskola, Szakképző Iskola, Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola Tanulással a jövőért! programjának jellemzői:

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent TÁMOP 3.3.10 B-12 számú, „Továbbtanulást erősítő kezdeményezések támogatása” című pályázati konstrukció célja hozzájárulni a középiskolai lemorzsolódás csökkentéséhez, a hátrányos helyzetű középiskolai tanulók középfokú végzettségének megszerzéséhez, ezáltal segítve elő a tanulók felsőoktatási képzésbe való bejutását.

A Dankó Pista Egységes Óvoda – Bölcsőde, Általános Iskola, Szakképző Iskola, Gimnázium és Kollégium projektje az operatív programban meghatározott célokkal megegyező és azon túlmutató, az iskola környezetéhez és a munkaerőpiac igényeihez igazított célokat fogalmaz meg.

A célcsoport a program (képzés) lezárását követően olyan középfokú végzettséggel rendelkezzen, amely növeli a programban résztvevők munkaerőpiacra lépésének, foglalkoztatásának esélyeit, valamint:

  • alkalmazott, használható alapkészségek kialakítása, fejlesztése;
  • hatékony tanulási módszerek és lehetőségek megismertetése;
  • kapcsolati tőke biztosítása
  • jövőtervezés.

A projekt a korábban működő programhoz és a helyi igényekhez is illeszkedő programok megvalósításával és a kapcsolódó szolgáltatások fejlesztésével új lehetőségeket biztosít az életpálya építéshez fűződő ambíció megerősítésére.

Almási Lászlóné
projektmenedzser

Projektünk első tanévét összefoglaló kiadványunkat a füzetre kattintva olvashatja.

 
INTÉZMÉNYÜNKRŐL
marks
A közoktatás teljes vertikumát átfogva igyekszünk befogadó oktatási-nevelési intézményként tevékenykedni 2 éves kortól a felnőttek oktatásáig.
KÖVESS MINKET!
Facebook Instagram Pinterest Google+